Vrijeme je za
stvarnu moć

Avantura nikad nije imala bolju pratnju, otisnite se s nama na putovanje za pamćenje

Od Zagreba do Biokova kao nikad prije!

Dali smo Tomislavu nimalo lak zadatak. Testirati izdržljivost, moć i dugotrajnost baterije novog Huawei WATCH 3 Pro pametnog sata. Kroz tri tjedna koliko je trajala ova avantura Tomislav je posjetio najljepše dijelove naše obale, popeo se na najviše vrhove i dokumentirao posebne prizore iz nama bliske sredine i to sve na biciklu.

Malo je stoga reći da je Toma pasionirani biciklist. On je jedan od ljudi koji biciklizam žive svakodnevno. I upravo je to ono zbog čega se pokazao idealnim protagonistom za ovu nevjerojatnu avanturu po Lijepoj našoj kako bi nam je pokazao iz perspektive koju tek rijetki znaju. Tko zna, možda će njegova neobična odiseja inspirirati upravo vas! So, stay tuned!

Upoznajte Tomislava koji nas narednih tjedana vodi u biciklističku turu po najljepšim dijelovima Hrvatske

Otkriva nam kako je završio u biciklizmu, s kakvim se iznenađenjima susreo na jednoj od najtežih utrka na svijetu te zašto bismo svi trebali češće biciklirati

Tražite idealni uređaj koji će precizno pratiti vaš životni tempo?

Ne čini li se to samo meni koji sam još uvijek u onoj depresiji koja redovito kuca na vrata nakon genijalnih festivala ili super putovanja, ali ljeto je i službeno završilo. Jesen se sasvim sigurno uvukla u ulice grada. Budući da smo odvozili i zadnju dionicu našeg zajedničkog puta po Hrvatskoj preostaje mi jedino to da saberem svoje dojmove.

Je li Huawei Watch 3 Pro doista toliko genijalan uređaj koliko se govori? Je li stvarno najnapredniji pametni sat na tržištu? Hoće li vam se ova investicija doista pokazati isplativom u svakodnevnom životu čak i ako imate nabrijan tempo poput mene? O odgovoru na ovo pitanje uopće ne moram razmišljati niti dvojiti – apsolutno i rezolutno da!

Idealan suputnik gdje god se nalazite